• Hypotheken

 • Hypotheek België

  De Goedkoopste Belgische hypotheek bij Keurs Adviesgroep!

  U bent  opzoek naar een voordelige en degelijke hypotheek in België? Zoekt u dan niet verder!

  Wat wij voor u kunnen betekenen

  U zoekt, zoekt, en zoekt…. Dan bent u hoogstwaarschijnlijk verdwaald in de vele Belgische of Nederlandse hypotheek vertrekkers die u van dienst kunnen zijn. Veel hypotheekverstrekkers zoals banken, gaan niet verder dan alleen het verstrekken van een hypotheek. Ze maken prachtige reclames en beloven gouden bergen, waarna u waarschijnlijk bij de vastlegging te veel betaald. Zoekt u een overstap op maat? En wilt u ook over de kleine details geïnformeerd en geholpen worden? Dan zijn wij de juiste aangewezen persoon om u hier bij te helpen. 

  Keur’s Adviesgroep begeleid u naar het juiste krediet, op maat en zorgvuldig afgewogen op uw levensstijl en wensen. 

  Er zijn tegenwoordig veel verschillende kredietvormen op de markt. Om voor u het meest voordelige en profiel gebonden krediet samen te stellen is er een grondige analyse nodig. Wij nemen de tijd voor onze cliënten en voeren de analyse deskundig en persoonsgebonden uit. Wij doen dit aan de hand van uw lasten, inkomsten, toekomstige situatie en uw vroegere situatie. 

  Keurs Adviesgroep is een onafhankelijke makelaar en financieel adviseur. Verstrekker van leningen op maat.

  Maar wat zijn nu de voordelen van een onafhankelijke hypotheek verstrekker ten opzichte van een bank

  Tegenwoordig werken banken met lopende band hypotheek/kredietvestrekkers. Dit kan zelfs betekenen dat er een keuzemogelijkheid is tussen bijvoorbeeld vier hypotheek pakketten. Hier zit altijd wel iets tussen wat u niet goed uitkomt of dit kan betekenen dat u concessies moet maken. Dit willen wij juist niet voor onze cliënten. Wij werken niet met pakketten of keuze mogelijkheden die nadelig voor u kunnen uitpakken. Wij leveren advies op maat maar komen ook alleen op maat in actie. Dus geen excuus meer om concessies te hoeven doen. Alles is mogelijk en hierdoor bent u ook altijd goedkoper en voordeliger uit dan bij de bank. 

  Wij gaan verder! Veel verder…

  Klanten die bij ons een hypotheek afsluiten of hun huidige hypotheek overzetten hoeven niet zelf op zoek naar leveranciers betreffende alle andere zaken die te pas komen bij een emigratie naar België. 

  Wij regelen voor u:

  • Hypotheken tot 125 % van de executiewaarde (NL) of 120% van de vrije verkoopwaarde (B) 
  • Alle benodigde verzekeringen en bankproducten voor België gereedmaken 
  • Meedenken en adviseren in het aankooptraject 
  • Antwoord op al uw belastingvraagstukken 
  • Volledige begeleiding bij het emigreren naar België 
  • Neder Belgische adviseurs die uw taal spreken
  • Neder Belgische adviseurs die uit eigen ervaring de juiste begeleiding kunnen bieden
  • Wij gaan mee naar de notaris 
  • Keur's Adviesgroep "rondje België" 
  • Meer dan 14 jaar toonaangevend in België en emigratie 
  • Ons advies is geheel gratis en zonder verplichtingen

  Zoals u ziet kunnen wij het gehele proces van emigratie naar België ondervangen met al onze expertises. Wij stellen voor u een stappenplan samen die u zult verlichten van de vele zaken die geregeld moeten worden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies.